Koen Weijland

Privacy Verklaring

39 Media BV - Privacy- en cookieverklaring

Versie 1.0 | Dit document is voor het laatst herzien op 12 november 2020.


Uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens is voor 39 Media BV (hierna: 39 Media) van groot belang. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens via onze website (koenweijland.nl) werken wij in overeenstemming met de eisen voor de verwerking van persoonsgegevens zoals vastgelegd in de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit betekent dat we:


Onze doeleinden duidelijk specificeren voordat we persoonsgegevens verwerken, door gebruik te maken van deze privacy- en cookieverklaring;

Onze verzameling van persoonlijke gegevens beperken tot alleen de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

Eerst expliciet toestemming vragen voor het verwerken van uw persoonsgegevens in gevallen waar uw toestemming vereist is;

Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en wij eisen hetzelfde van partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken;

Respecteer uw recht op toegang, correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard.

Voor welke doeleinden gebruiken we uw persoonsgegevens?


Door gebruik te maken van ons online platform verkrijgen wij verschillende persoonsgegevens van u. Voor elk doeleinde wordt aangegeven welke informatie we van u verkrijgen, voor welk doel we deze informatie verwerken en hoelang deze wordt bewaard. Heeft u vragen of wilt u precies weten wat wij over u bewaren, neem dan contact op met 39 Media. Onze contactgegevens staan ​​hieronder vermeld.


Contact


Wanneer u ons een e-mail of chatbericht stuurt, het contactformulier invult of op een andere manier contact met ons opneemt, accepteert u ons aanbod om contact met ons op te nemen (uitvoering contract).


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:


Naam

E-mailadres

Alle informatie die u zelf invoert als inhoud van een bericht

We slaan deze informatie op totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en 6 maanden daarna. Op deze manier kunnen we gemakkelijk toegang krijgen tot de informatie voor het geval u volgende vragen heeft en onze klantenservice trainen om nog meer te verbeteren.


Account


U heeft de mogelijkheid om via onze website een account aan te maken, waarna u gebruik kunt maken van het online platform (uitvoering contract). Voor de meeste functies van ons platform moet u zich vooraf aanmelden. U kunt zich aanmelden door in te loggen op uw Facebook, Apple, Twitter, Google+ of Spotify (of een ander ondersteund) account. U kunt meerdere sociale media-accounts aan uw profiel toevoegen om uw profiel compleet te maken. Nadat u bent ingelogd, kunt u de informatie op uw profiel bekijken en wijzigen.


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:


Naam

E-mailadres

Profielfoto

Facebook-ID, Apple ID, Google+ ID of Spotify ID

Alle andere gegevens waar u expliciet toestemming voor geeft

Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen zodat wij in het kader van de uitvoering van de overeenkomst contact met u kunnen opnemen. We slaan deze informatie op totdat u uw account opzegt, of maximaal 2 jaar nadat u voor het laatst op uw account bent ingelogd. Wij gaan er dan vanuit dat u geen gebruik meer wenst te maken van onze diensten. Sommige persoonsgegevens slaan we op als we hier wettelijk toe verplicht zijn (vanwege de fiscale bewaarplicht die 7 jaar is).


Accountbeheer


Nadat u een account heeft aangemaakt, kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken voor het leveren van onze diensten (uitvoering contract).


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:


Naam

E-mailadres

Geboortedatum

Taal

Stad

Geslacht

Mobiel nummer

Facebook-ID, Google+ ID of Spotify-ID

IP adres

Platformgebruik

Alle andere gegevens waarvoor u expliciet toestemming geeft

We slaan deze informatie op totdat u uw account opzegt, of maximaal 2 jaar nadat u voor het laatst op uw account bent ingelogd. Wij gaan er dan vanuit dat u geen gebruik meer wenst te maken van onze diensten. Sommige persoonsgegevens slaan we op als we hier wettelijk toe verplicht zijn (vanwege de fiscale bewaarplicht die 7 jaar is).


E-mail- en sms-berichten


We sturen regelmatig updates om u op de hoogte te houden van nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten (toestemming).


Hiervoor gebruiken wij uw:


Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

 We slaan deze informatie op totdat u zich uitschrijft voor het ontvangen van deze berichten door uw profiel te verwijderen.


Maak contact met andere fans


Onze community biedt u de mogelijkheid om met anderen in contact te komen

Er fans in een online omgeving (uitvoering contract).


Hiervoor gebruiken wij uw:


Naam

E-mailadres

IP adres

Alle informatie die u zelf invoert als inhoud van een bericht

We slaan deze informatie op totdat u uw account opzegt, of maximaal 2 jaar nadat u voor het laatst op uw account bent ingelogd. Wij gaan er dan vanuit dat u geen gebruik meer wenst te maken van onze diensten. Sommige persoonsgegevens slaan we op als we hier wettelijk toe verplicht zijn (vanwege de fiscale bewaarplicht die 7 jaar is).


Social media knoppen


Op onze website gebruiken we social media buttons, die je doorverwijzen naar social media platforms. Dit geeft je de mogelijkheid om ons te volgen en inhoud te delen binnen het netwerk. Ook zie je advertenties op je social media pagina. De knoppen zijn actief vanwege stukjes code die afkomstig zijn van sociale medianetwerken. Als je wilt weten wat social media platforms met jouw persoonsgegevens doen, lees dan de relevante privacyverklaring:


Facebook (privacy beleid)

Instagram (privacy beleid)

YouTube (privacy beleid)


Tot voor kort betekende deelname aan het Privacy Shield-programma dat er een passend niveau van bescherming was voor de verwerking van persoonsgegevens. Met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 (zaak Schrems II) is dit Privacy Shield echter ongeldig verklaard. We onderzoeken momenteel hoe we dit het beste kunnen verhelpen. We hebben veel aandacht voor privacy en proberen er alles aan te doen om tot een passende oplossing te komen. Als we een passende oplossing hebben, zullen we je hierover informeren via deze privacyverklaring. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens in deze privacyverklaring.


Cookies


We gebruiken cookies op onze website, die op uw computer worden opgeslagen. Ook worden cookies geplaatst via door ons ingeschakelde derden. We gebruiken zowel functionele cookies als cookies van derden voor analyse- en marketingdoeleinden.


Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een pop-up weergegeven die aangeeft dat als u op de knop Accepteren klikt, u de cookies en plug-ins accepteert. Op het moment dat je op onze website klikt, geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins, zoals beschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U bent vrij om cookies uit te schakelen via uw browser. Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet optimaal werkt.


We gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:


Om de functionaliteit van onze website mogelijk te maken en om onze website te beschermen (technische of functionele cookies);

Om algemene statistieken te genereren en inzicht te krijgen in het gebruik van onze website door het publiek om onze website en diensten te optimaliseren (analytische cookies);

Om de inhoud van onze website en het internetaanbod te personaliseren op basis van uw interesses en klik- en surfgedrag, door advertenties weer te geven die passen bij uw interesses (targeting / marketingcookies);

Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van u:


IP adres

Cookie-ID

Website en klikgedrag

Verwijzende URL

Voor bovengenoemde doeleinden gebruiken we de volgende cookies:


Diverse (functionele): first party cookies met strikt functionele doeleinden. Deze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden van de gekozen taal en of er toestemming is voor cookies, het tonen van de cookiebanner, etc. Bewaartermijn: tot 2 jaar.

We hebben geen controle over hoe de bovengenoemde partijen de cookies gebruiken en de informatie (waaronder persoonsgegevens) die ze zelf verzamelen. Voor meer informatie over deze partijen en hoe zij cookies gebruiken, raden wij u aan hun privacy verklaringen te lezen (houdt er rekening mee dat dergelijke verklaringen regelmatig kunnen worden herzien).


In- en uitschakelen van cookies


U kunt het plaatsen van cookies voorkomen door de instellingen in uw browser aan te passen (raadpleeg de Help van uw browser voor meer informatie). Indien u alleen de cookies voor Google Analytics en het functioneren van de website wilt accepteren maar niet de advertentiecookies, dan kunt u in uw browser de instelling "cookies van derde partijen blokkeren" kiezen. Let op: de meeste websites werken niet optimaal als cookies zijn uitgeschakeld.


Vervaldatum van cookies en verwijdering van cookies


De meeste cookies hebben een vervaldatum. Dit betekent dat ze automatisch vervallen na een bepaalde periode en geen gegevens meer registreren over uw bezoek aan de website. Een andere optie is om de cookies handmatig te verwijderen voordat de vervaldatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.


Jouw rechten


Voor vragen over ons privacy statement kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast heeft u de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:


Recht op inzage: u heeft het recht om in te zien wat voor soort persoonsgegevens wij over u hebben verwerkt;

Recht op rectificatie: u heeft het recht om eventuele persoonsgegevens die wij over u hebben verwerkt te corrigeren, indien deze informatie (gedeeltelijk) onjuist is;

Klachtrecht: u heeft het recht om een ​​klacht in te dienen tegen de verwerking van uw persoon gegevens door ons, of tegen direct marketing;

Recht om te worden vergeten: u kunt bij ons een verzoek indienen om alle persoonsgegevens die wij van u hebben verwerkt te verwijderen;

Recht op gegevensoverdraagbaarheid: indien technisch mogelijk, heeft u het recht om ons te vragen uw verwerkte persoonsgegevens over te dragen aan een derde partij;

Recht op beperking van de verwerking: u kunt bij ons een verzoek indienen om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

Recht om uw toestemming in te trekken, wanneer wij uw gegevens verwerken op basis van uw toestemming.

U kunt een verzoek sturen door een e-mail te sturen naar info@koenweijland.nl. Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u vragen om uw identiteit goed te bewijzen. Als u persoonlijke gegevens die aan een cookie zijn gekoppeld wilt inzien, dient u een kopie van het betreffende cookie bij uw verzoek te voegen, die u kunt vinden in uw browserinstellingen.


We reageren doorgaans binnen een maand op uw verzoek. Deze termijn kan worden verlengd als blijkt dat het verzoek complex is of aan een specifiek recht is gekoppeld. U krijgt binnen één maand bericht over een mogelijke verlenging van deze termijn.


Aanpassing van deze privacy- en cookieverklaring


We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen worden op onze website gepubliceerd. Het is daarom aan te raden deze privacy- en cookieverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Klachten


Als je een klacht wilt indienen over ons gebruik van persoonsgegevens, stuur dan een e-mail met de details van je klacht naar info@koenweijland.nl. We zullen het onderzoeken en reageren op elke klacht die we ontvangen.


Als u denkt dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthoudende autoriteit die verantwoordelijk is voor de bescherming van persoonsgegevens tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens. Voor Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contact details


Als u vragen en / of suggesties heeft met betrekking tot ons privacy beleid, neem dan contact met ons op.


39 Media BV.

E-mailadres: info@koenweijland.nl