Koen Weijland

WK Poule uitleg

Hoe je mee kan doen

Om jouw voorspellingen te plaatsen heb je een account nodig op mijn platform. Je kunt je makkelijk aanmelden via Google, Facebook of Twitter. Nadat je een account hebt aangemaakt zijn alle voorspellingen beschikbaar en kan je meespelen.

Hoe het werkt

In elke ronde van het WK kan je een aantal voorspellingen plaatsen. Voor elke juiste voorspelling krijg je 1 punt. De deelnemers met de meeste punten aan het eind van elke ronde winnen een mooie prijs.

De rondes

Deze WK Poule is opgesplitst in 5 rondes: groepsfase, laatste 16, kwartfinales, halve finales en de finale. Eerst is het alleen mogelijk om voorspellingen te plaatsen voor de groepsfase, de andere fases komen beschikbaar wanneer het toernooi vordert. Wanneer de voorspellingen van deze fasen beschikbaar zijn krijg je een bericht via jouw email.

Deadlines

Groepsfase: Plaats je voorspelling voor 21/11.

Achtste finales: Plaats je voorspelling voor 3/12.

Kwartfinales: Plaats je voorspelling voor 9/12.

Halve finales: Plaats je voorspelling voor 13/12.

Finale WK: Plaats je voorspelling voor 18/12.

De prijzen

Aan het eind van elke ronde worden winnaars geselecteerd op basis van de behaalde punten. De nummer 1 wint een officieel shirt van het Nederlands Elftal, de nummers 2 en 3 winnen een WK Qatar voetbal. Via e-mail zullen wij contact opnemen met de winnaars, als je een shirt hebt gewonnen zullen we hierbij ook naar jouw maat vragen.

In het geval er meerdere winnaars met hetzelfde aantal punten zijn worden de prijzen onder deze deelnemers verloot.